Erhvervsflytning
AKL Flyt bringer din forretning sikkert videre

Book en smertefri erhvervslytning

Når jeres virksomhed leder efter nye lokaler at vækste i, så er AKL Flyt jeres sikre valg af flyttepartner. Hos os får du erhvervsflytning, der har øje for jeres behov og forretning, og vores utvetydige fokus er, at få jer sikkert, godt og effektivt frem til jeres nye lokaler. 

 

Hos AKL Flyt kender vi til alle de udfordringer og bekymringer, der kan snige sig ind i forbindelse med en erhvervsflytning. Vi ved også hvordan man imødekommer dem. Lad os høre om jeres drømme og visioner – så hjælper vi jer sikkert videre.

Erhvervsflytning, der sikrer jeres inventar

Skal du flytte kontor?

Din virksomheds aktiver sikrer, at I kan skabe værdi for jeres kunder. Og det skal de gerne fortsætte med at sikre. Når vi udfører erhvervsflytning er vores primære opgave derfor at sikre, at jeres inventar efter flytningen fremstår præcist som det gjorde før – både af udtryk og funktionalitet.

 

Med AKL Flyt får jeres virksomhed en sikker flytning. Vi har mange års erfaring i at sikre inventar under transporten, så det ikke lider skade. Alt jeres inventar er selvfølgelig også forsikret, hvis uheldet skulle være ude – vi erstatter det, der måtte lide skade under flytningen.

 

Med AKL’s erhvervsflytning er sikkerheden altså i højsædet. Vi er også parate til at sikre stabile forhold under jeres flytning, så I fremover kan yde en produktion og service af lige så høj kvalitet som nu.

Er i vækstet og flytter til et nyt domicil? Læs mere omkring kontorflytning her på siden.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Kom hurtigt tilbage til jeres forretning

Der går tid med en flytning. Det er tid, som I kunne have brugt på jeres kunder i stedet. Det forstår vi os på. Derfor er vi også parate til at bidrage med ekstra ressourcer, når I skal have flyttet jeres virksomhed. Det kunne være ekstra mænd, flere biler eller en arbejdsdag, hvor alle går lidt senere hjem end normalt. 

 

Kontakt os, og lad os tage en snak om jeres behov. Ordentlig planlægning, der tager udgangspunkt i jeres konkrete situation, er fundamentet for en flytning, der ikke tager længere tid og mere energi end højst nødvendigt.

 

AKL Flyt er jeres professionelle flyttemænd – se bare vores anmeldelser på TrustPilot.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med erhvervsflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Flyttefirma fra Aarhus

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Skal du flytte kontor?

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Vi flytter dig til hele europa

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål omkring erhvervsflytning

Giv os en uforpligtende opringning, og så tager vi en snak om jeres situation. Vi tilpasser alle vores erhvervsflytninger til vores kunders ønsker og behov.

I udgangspunktet er der ikke noget, der står til hinder for, at I selv deltager i flytningen. Vi planlægger og afstemmer i fællesskab for at sikre mod misforståelser.

Ja, det gør vi. Vi har sikre og overvågede opbevaringsløsninger i Jylland.

I vores indledende dialog afstemmer vi i fællesskab hvad opgavefordelingen er. I udgangspunktet står I selv for nedpakningen – og dermed også for flyttekasserne.

Vi stiller med mange års erfaring i håndtering og flytning af inventar for virksomheder. Vi har prøvet det meste før, og vi ved derfor også hvordan vi bedst forebygger og undgår skader på jeres udstyr. Vi medbringer desuden selv det nødvendige udstyr til at sikre jeres ting under transporten.

I udgangspunktet dækker vores forsikring skader på inventar op til 15.000 kr. Vores erfaring siger os, at det er tilstrækkeligt i stort set alle sager. Dog kan vi forhandle om forsikringssummen.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt til din erhvervsflytning?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.