Få et gratis flyttetilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud på din flytning. Oplever du fejl med formularen, eller ønsker telefonisk hjælp af en af vores flyttespecialister? Kontakt os nu på 4242 5012.
Flytter fra
Flytter til

Bestil
Evt. specielle ønsker eller værdigenstande som skal flyttes eller andet
Du kan uploade op til 4 filer.

Sådan får du en pris på din flytning

Har du spørgsmål til din flytning eller synes det er besværligt at udfylde en formular kan du også kontakte os på telefon 42 42 50 12 eller sende os en mail på info@aklflyt.dk

Billig flytning Århus
Med AKL Flyt skåner du pengepungen

Det kan hurtigt blive en dyr affære, når man skal flytte. Der skal betales depositum og forudbetalt leje det nye sted, og måske skal man gå en lille måned eller to på dobbelt husleje. Desuden skal du garanteret også have lavet lidt om i dit indbo, så det passer til dit nye hjem.

Vi ved, at det ikke er altid, at der er mange penge at gøre med, når du skal betale dine flyttemænd. Derfor tilbyder vi hos AKL billig flytning i Århus – så sparer du mest muligt på dine flyttemænd.

Vælg selv: faste læs-priser eller fleksible timepriser

Hos AKL Flyt har du nemlig muligheden for at vælge mellem to forskellige pris-modeller.

Vil du have faste priser, så skal du vælge vores læs-priser. Her kommer du kun til at betale en fast pris pr. læs, vi flytter for dig. Har du overblik over dit indbo kan være en rigtig dejlig sikkerhed at have, for så ved du på forhånd hvad det præcist vil koste for dig at hyre os. Og kan dit indbo ikke være i ét læs, så kører vi naturligvis flere gange.

Vil du derimod have fleksible timepriser, så tilbyder vi dig også dén løsning. Med timepriser betaler du en fast takst pr. time, og så arbejder vi ellers derudaf indtil al dit indbo er flyttet. Du kan frit vælge mellem flere forskellige modeller her også, alt efter om du vil have én, to eller tre flyttemænd til at komme og hjælpe dig med din flytning.

Uanset hvilken model, du vælger, så får du altid fuld flytteforsikring, flyttetæpper og folie samt 100% tilfredshedsgaranti med i købet. Så bliver det ikke nemmere.

Spar penge på flyttemænd

Hvis du skal flytte på budget, så er her et par af vores råd, du kan tage med på vejen.

Hvis du har et lille indbo – fx hvis du er studerende – så kan det være klogt at vælge vores lille flyttepakke. Her betaler du timepris for én flyttemand og en stor flyttebil, og hvis du hjælper til, og har pakket i forvejen, kan de fleste flytninger overstås på 2-3 timer.

Har du et større indbo bør du overveje vores større flyttepakker. Her vil den samlede timepris være højere – men til gengæld får du to flyttemænd ud, og deres individuelle timepris vil være lavere. Du får altså mere for pengene med de større pakker.

Hvad du vælger er op til dig – men vi giver selvfølgelig gerne vores rådgivning med på vejen. Kontakt os i dag, og hør hvor billig flytning i Århus vi kan tilbyde dig.