Udlandsflytning

Vi hjælper dig nemt ud over grænserne

Vi står for sikker flytning til hele Europa

Der er tit mange spørgsmål forbundet med det at flytte til udlandet. Er der nogle regler, du skal være opmærksom på? Hvordan er du stillet, når du kommer frem? Og ja – hvordan kommer du egentlig frem?

Det er ikke svært at rejse. Men det kan hurtigt blive uoverskueligt at skulle flytte på tværs af landegrænserne. Derfor stiller AKL Flyt sin ekspertise og erfaring med udlandsflytning til rådighed, når du skal flytte ud over de danske grænser. Læs med her, og find ud af hvordan vi kan hjælpe dig med at blive en international indbygger.

Bemærk at vi min. flytter et fuldt læs, hvor der er plads til 20m3 til flytninger til udlandet. Skal du udelukkende have flyttet få ting skal du derfor være opmærksom på at en sådan flytning starter fra DKK. 20.000.

Vi flytter dig til hele europa

Hos AKL Flyt har vi mange års erfaring med flytning til udlandet. Vi flytter til hele Europa, så længe din nye adresse er brofast. Vi har styr på reglerne for transport af gods i de forskellige lande, så her løber du ikke ind i problemer, selvom toldvæsenet skulle stoppe os.

 

Når gods skal transporteres længere end blot mellem to byer, så kræver det mere af sikkerheden og pakningen. Vi har stor erfaring med at sikre lasten ordentligt, så der ikke er noget af dit inventar, der lider skade under flytningen. Derudover sørger vi selvfølgelig også for, at alt dit inventar er forsikret, når vi kører med det til udlandet. Du kan altså lægge alle bekymringerne fra dig, når du overlader din udlandsflytning til os.

 

Det er ikke altid, at det er alt, der kan komme med dig til din nye udlandsbolig. Har du brug for en god opbevaringsløsning i forbindelse med din udlandsflytning, så tilbyder vi sikker opbevaring i Jylland til en rigtig god pris.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Ring til os, og få et godt tilbud på udlandsflytning

Ønsker du en god pris på udlandsflytning, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Vi har ikke faste priser på udlandsflytninger, så tilbuddet, vi giver til dig, er skræddersyet til dine behov og din situation. 

 

Det sikrer dig den bedste aftale på udlandsflytning til den bedste pris. Den får du hos os – AKL Flyt.Flytteservices i dit område

Vi tilbyder flytteservice i hele landet. Vores team af erfarne flyttemænd sikrer, at din flytning forløber så glat som muligt. Udforsk vores flyttetilbud herunder og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Udlandsflytning

Flytning til Schweiz

Har du planer om at flytte til Schweiz? Læs her hvordan vi hjælper dig med en smertefri flytning til Schweiz.

Flytning til Spanien

AKL Flyttefirma har mange års erfaring med flytninger til og fra udlandet. Vi har ugentlige flytninger til Spanien.

Flytning til Tyskland

Skal du flytte til Tyskland? Læs her hvordan vi håndterer en flytning til nabolandet.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål omkring flyttehjælp

Giv os en uforpligtende opringning, og så tager vi den derfra. Vi vil meget gerne høre lidt om hvor meget du har, hvor det skal hen og hvornår du gerne vil flytte.

Vi har brug for din hjælp til at lukke os ind, og de fleste vil da også gerne være med til at planlægge inden vi går i gang. Ellers er du velkommen til at bruge din tid på det, du helst vil – vi skal nok klare flytningen.

Ja, det kan vi. Vi har opbevaringsløsninger i Jylland, som du kan benytte fra 750 kr. pr. måned. Kontakt os for at høre mere.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for flyttekasserne til din flytning. Du får mest for pengene, hvis du sørger for, at alt, der kan pakkes ned i flyttekasser, er pakket ned i flyttekasser når vi kommer.

I udgangspunktet behandler vi alle dine ting med respekt, og kommer selv med tæpper og folie som beskyttelse. Er der nogle ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på, så udpeger du dem blot når vi kommer – så skal vi nok tage ekstra kærligt hånd om dem.

Vi har forsikret alt dit indbo op til en sum af 15.000 kr., når du skal have det flyttet af os. Hvis nogle af dine ting mod forventning går i stykker eller lider skade, mens vi har det i vores varetægt, så giver vi dig selvfølgelig en erstatning.

Vi tilbyder flere forskellige prismodeller. I særlige tilfælde kan vi også tilbyde dig ekstraordinære rabatter. Læs mere på forsiden af vores hjemmeside, eller ring til os – så kan vi lave en god aftale.

Vi er et firma der til tider har travlt. Vi bestræber os på, at vende retur inden for 24 timer. Har du ikke et svar inden for 24 timer bedes du tjekke din spam inbox. Det kan skyldes, at vores mail er havnet i din spam. Kontakt os gerne telefonisk.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.