Privatflytning

Kom bragende godt fra start med AKL Flyt

Dine ting er i sikre hænder hos AKL Flyt

Skal du videre i tilværelsen bag nye vægge, så er privatflytning dét, du har brug for. Hos AKL Flyt ved vi også, at en flytning ikke bare er at transportere ting fra A til B. Derimod er det begyndelsen på en komplet ny tilværelse.

 

Det er vigtigt, at man kommer godt fra start. Hos AKL Flyt gør vi vores bedste for at bidrage til, at din privatflytning bliver en succes. Læs mere herunder om hvad vi kan gøre for dig.

 

Hyrer du os ind på din privatflytning, så får du et flyttefirma, der forstår sig på at behandle dine ting på en ordentlig måde. Vi kaster ikke med noget under din flytning – hverken med tingene, når vi har det i hånden, eller med flyttebilen, når vi kører.

 

Derudover, så kommer vi selv med det nødvendige udstyr til at sikre dit indbo under transporten. Vi har tæpper og folie med – simple værktøjer, som dog gør sikringsarbejdet fantastisk, når man ved hvordan man skal bruge det ordentligt. Og skulle uheldet, mod al forventning, alligevel ramme os på flyttedagen, så er dit indbo forsikret, når vi har det i vores varetægt.

 

Så er det slut med at bekymre dig om dit indbo under flytningen. Dine ting er nemlig i ganske sikre hænder hos AKL Flyt.

Hos AKL Flyt gør vi os ekstra umage med at give tilbud på flytninger. Det er vigtigt, at man har alle detaljer med så man undgår overraskelser. Når du kontakter os med henblik på et flyttetilbud vil du opdage, at vi stiller dig nogle spørgsmål. Det er alt fra antal flyttekasser, hvor langt der er fra parkeringspladsen til din bolig eller spørgsmål omkring adgang til en elevator. Alt dette så vi får den perfekte flytning, hvor alt forventningsafstemmes inden vi begynder med at flytte for dig.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud. Du er velkommen til, at udfylde formularen her på siden, klikke dig ind på flyttetilbud siden, hvor du allerede nu kan besvare de spørgsmål vi vil stille dig telefonisk. Alternativt er du også velkommen til at kontakte os telefonisk. 

Ønsker du at få et indblik i vores priser er du også velkommen til, at tage et kig på flyttepriser her.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi giver den bedste pris på privatflytning

Vi ved, at prisen er en vigtig faktor for mange, når de skal have flyttemænd ud. Derfor går vi også meget op i at kunne levere konkurrencedygtige priser på alle vores flytninger. Vi kan med stolthed konstatere, at vi ligger blandt de billigste på markedet, når det kommer til vores pris på privatflytning.

 

Det kan bl.a. lade sig gøre gennem vores to prismodeller. Her får du mulighed for at vælge mellem at betale os pr. læs eller pr. arbejdstime – du bestemmer. Vi skal selvfølgelig nok vejlede dig i hvad der er smartest at vælge i din situation.

Se vores aktuelle flyttepriser her.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.