Kontorflytning
Vi bringer jer hurtigt og sikkert til nye lokaler

Vi bringer jer hurtigt og sikkert til nye lokaler

Står jeres kontor eller firma overfor at skulle vækste i nye lokaler? Så er det vigtigt at få en god og sikker overgang. Med AKL Flyt er I sikret en kontorflytning uden slinger i valsen. 

 

Vi baner vejen for en hurtig og smertefri proces, så I hurtigt kan være i gang igen i jeres nye rammer. Læs med herunder, og se hvad vi kan tilbyde jeres forretning.

Skal du flytte kontor?

Få en sikker flytning, der skaber momentum fra start

Hos AKL Flyt har vi stor erfaring med firma- og kontorflytninger i enhver skala. Vi ved, at det er vigtigt med god koordinering, at udstyret skal være i orden, og at man som ansvarshavende i virksomheden skal kunne stole på processen. Opstår der problemer undervejs, så risikerer det i sidste ende at komme til at forsinke hele flytningen. Og forsinkelser vil gå ud over værdifuld tid, som I kunne have brugt på at pleje jeres kunder og forretning istedet.

 

Netop derfor bør I investere i professionel hjælp med jeres kontorflytning – og her er AKL det rette sted at rette henvendelse imod.

 

Vi ved, hvad der kan gå galt i løbet af en kontorflytning. Derfor tager vi alle de nødvendige forholdsregler for at sikre, at hele flytteprocessen kommer til at foregå så flydende og gnidningsfrit som overhovedet muligt. Det kommer i sidste ende jer som virksomhed til gavn. Hos AKL Flyt kan I nemlig godt spare bekymringerne, og forberede jer på at være i gang igen før I ved af det.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Kontakt os, og få et godt tilbud på kontorflytning

Vi sidder klar ved telefonerne og tasterne, så hvis det er jer, der står overfor en kontorflytning i den overskuelige fremtid, så tøv ikke med at tage kontakt til os. Det er uforpligtende, og selvfølgelig ganske gratis. Så giver vi jer et godt tilbud på en sikker flytning af jeres kontor.

Besøg også vores sektion omkring erhvervsflytning for for mere information omkring dine erhvervsflytning.

Erhvervsflytning i dit område

AKL Flyt er et anerkendt jysk flyttefirma der har base i Aarhus. Vi har ugentlige kontorflytninger og har faste aftaler med både erhvervskunder samt det offentlige. En aftale med AKL flyt betyder derfor at du vælger et firma med stor erfaring inden for flytninger til det offentlige og erhverv. Herunder kan du se nogle af vores andre services. Har du spørgsmål til din kontorflytning? Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Flyttefirma fra Aarhus

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

flytteforretning fra aarhus

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Vi flytter dig til hele europa

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en erhvervsflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.