Vi vil gøre din flytning mindeværdig

AKL Flyt er et Århusiansk flyttefirma med en vision: Vi vil gøre din flytning til en mindeværdig og god oplevelse.

 

Mange forbinder det at flytte med noget, der er udmagrende og energikrævende mens det står på – og rigtig dejligt, når det er overstået. Hos AKL Flyt mener vi derimod, at selve flytningen også gerne må vække positive følelser. Det er en vigtig og stor dag. Det er den dag, hvor jeres nye tilværelse begynder – i nye, fysiske rammer.

Aarhus N

Vi har på egen krop mærket hvor stor en forskel det kan gøre, hvis vi som flyttefirma blot gør en lille smule ekstra for at bidrage til flyttedagen. Rolig nu – vi tropper ikke op med kage, flag og konfetti. Men vi husker det gode humør, smilet på vores læber og alle de gode håndværker-vittigheder, der hører sig til. Vi husker almen medmenneskelig pli, og vi husker respekten for dig og dine ting. Og selvfølgelig har vi også taget en solid arbejdsmoral, masser af energi og godt fødtøj med til flyttearbejdet.

 

Kort sagt: vi gør en dyd ud af, at du skal få så god en oplevelse med vores flytteservice som muligt. Vi tilbyder dig ikke 50 forskellige services på flyttedagen. Vi tilbyder til gengæld at varetage flytningen af dine ting – og dét arbejde arbejder vi hele tiden med at perfektionere.

 

Jo, det skal være en mindeværdig og god oplevelse at få os ud til din flytteopgave. Mange af vores kunder mener heldigvis allerede, at vi rammer plet på denne vision – og vi vil med stor glæde også tilbyde dig den samme oplevelse.

Flyttefirma Odder

Vores faglige ekspertise sikrer din tilfredshed

Hos AKL Flyt har vi mange års erfaring inden for flyttefaget. Vi gør en stor indsats for at udbrede de stærkeste kompetencer og bedste erfaringer til alle hjørner af vores medarbejderskare. Ekspertise i flyttefaget handler nemlig både om masser af hands-on-erfaring, men vidensdeling spiller også en central rolle hos os.

Det er sådan, vi altid sikrer dig den samme kvalitet i alt vores flyttearbejde. Og det er uanset hvilke af vores kollegaer, der kommer ud for at hjælpe dig videre med din flytning.

Du vil komme til at mærke frugterne af vores erfaring i flyttefaget på flere områder. Et af disse områder er vores effektivitet. Dette hører vi fra mange af vores kunder – en stor overraskelse over hvor hurtigt hele flytningen blev gennemført. Og vi ved, at det er vigtigt for vores kunder med en effektiv proces. Det sikrer både, at flytningen ikke trækker mere ud end nødvendigt – og så kommer effektivt arbejde også til at gavne de af vores kunder, der betaler timepriser.

Vores store erfaring er også din garanti for maksimal sikkerhed under flytningen. Vi ved, hvordan man håndterer indbo, så det ikke går i stykker – både når vi har fat i det, og når vi pakker det i flyttebilen. Vi ved, hvordan lasten i bilen sikres, så tingene ikke sejler rundt og går i stykker. Og alle vores chauffører ved selvfølgelig også, hvordan man kører en flyttevogn, der er lastet med skrøbeligt indbo. Jo, alle disse faktorer spiller en vigtig og central rolle for os – så du kan føle dig tryg, mens vi har dine ting i vores varetægt.

Sidst, men ikke mindst, så afspejles vores erfaring også i en faglig sikkerhed, der giver plads til masser af overskud i vores arbejde. Det er netop derfor, vi kan tilbyde så godt et flyttearbejde som vi gør. 

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi dækker hele Danmark

Uanset om du er fra Jylland, Fyn eller Sjælland er vi klar til at hjælpe dig. Vi har lokale flyttefolk og kan hjælpe dig i hele landet. Giv os blot et kald, så skal vi hurtigt give en pris på opgaven.


Skal vi bringe dig godt videre?

Skal du flytte inden for en overskuelig fremtid? Så kan det være fint at tage fat i os allerede nu. Selvom vi er fleksible, så oplever vi ofte at have travlt – så du kan vide dig mere sikker på vores service, jo tidligere vi får en aftale i kalenderen.

 

Giv os et kald i dag, og lad os tage en uforpligtende snak om dit behov. Vi glæder os til at hjælpe dig godt videre med en mindeværdig flytteoplevelse.

Flytteservices i dit område

Vi tilbyder flytteservice i hele landet. Vores team af erfarne flyttemænd sikrer, at din flytning forløber så glat som muligt. Udforsk vores flyttetilbud herunder og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Flytning til udlandet

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Skal du flytte kontor?

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Vi flytter dig til hele europa

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål omkring flyttehjælp

Giv os en uforpligtende opringning, og så tager vi den derfra. Vi vil meget gerne høre lidt om hvor meget du har, hvor det skal hen og hvornår du gerne vil flytte.

Vi har brug for din hjælp til at lukke os ind, og de fleste vil da også gerne være med til at planlægge inden vi går i gang. Ellers er du velkommen til at bruge din tid på det, du helst vil – vi skal nok klare flytningen.

Ja, det kan vi. Vi har opbevaringsløsninger i Jylland, som du kan benytte fra 750 kr. pr. måned. Kontakt os for at høre mere.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for flyttekasserne til din flytning. Du får mest for pengene, hvis du sørger for, at alt, der kan pakkes ned i flyttekasser, er pakket ned i flyttekasser når vi kommer.

I udgangspunktet behandler vi alle dine ting med respekt, og kommer selv med tæpper og folie som beskyttelse. Er der nogle ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på, så udpeger du dem blot når vi kommer – så skal vi nok tage ekstra kærligt hånd om dem.

Vi har forsikret alt dit indbo op til en sum af 15.000 kr., når du skal have det flyttet af os. Hvis nogle af dine ting mod forventning går i stykker eller lider skade, mens vi har det i vores varetægt, så giver vi dig selvfølgelig en erstatning.

Vi tilbyder flere forskellige prismodeller. I særlige tilfælde kan vi også tilbyde dig ekstraordinære rabatter. Læs mere på forsiden af vores hjemmeside, eller ring til os – så kan vi lave en god aftale.

Vi er et firma der til tider har travlt. Vi bestræber os på, at vende retur inden for 24 timer. Har du ikke et svar inden for 24 timer bedes du tjekke din spam inbox. Det kan skyldes, at vores mail er havnet i din spam. Kontakt os gerne telefonisk.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.