Flytning til Tyskland
Kom godt og sikkert ned til det tyske

Med AKL Flyt får du en sikker flytning til Tyskland

Det er altid spændende at kunne skrive “Tyskland” på attesten, når du melder din næste flytning inde på borger.dk. Men med en sådan beslutning følger der også nogle udfordringer, der skal håndteres undervejs.

 

For hvordan arrangerer du egentlig lige en flytning ud af landet? Er det ikke overdrevent dyrt at få et firma til det? Med AKL Flyt får du et flyttefirma, der sikrer, at din flytning bliver nem som en leg – også selvom flytningen er ud over landets grænser. Og det behøver slet ikke at koste så meget som du tror. Læs med herunder, og lad os fortælle dig lidt om hvordan vi gør din flytning til Tyskland til en god oplevelse.

Vi flytter dig til hele europa

Sikkerheden skal selvfølgelig være i højsædet, når dine ting skal transporteres længere distancer. Og sikkerheden er skam også i højsædet, når du vælger os til at stå for din flytning til Tyskland. 

 

Når vi kommer hjem til dig for at pakke flyttebilen, så danner vi os først et overblik over alt dit inventar. Så lægger vi en plan, der sikrer, at bilen bliver pakket på den mest optimale måde – og mens vi pakker sørger vi selvfølgelig for at sikre tingene i lastrummet løbende, så det ikke skrider rundt under transporten. Det har vi selv udstyret med til, så det skal du ikke tænke på. Og du skal heller ikke bekymre dig om hvis noget nu skulle lide skade under transporten – for vi sørger selvfølgelig for, at alt i lasten er forsikret, mens vi kører med det.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi er parate til at give dig et godt tilbud

Vi har ingen faste priser på flytning til Tyskland, men vi giver altid et godt tilbud, når vi kender lidt flere af detaljerne om din situation. Kontakt os i dag, og så ser vi på tingene. Vi kan garantere, at vi giver dig et særdeles konkurrencedygtigt tilbud – så har du råd til at lade være?

Vi ser frem til at gøre din flytning til Tyskland til en oplevelse, du sent vil glemme.

Flytteservices i dit område

Vi tilbyder flytteservice i hele landet. Vores team af erfarne flyttemænd sikrer, at din flytning forløber så glat som muligt. Udforsk vores flyttetilbud herunder og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Udlandsflytning

Udlandsflytning

Sådan forbereder vi os til vores udenlandske flytninger og dette skal du være forberedt på inden din flytning

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Flytning til Spanien

Overvejer du at flytte til Spanien? Lad os være din hjælpende hånd. Læs her hvordan vi håndterer en flytning til Spanien.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål omkring flyttehjælp

Giv os en uforpligtende opringning, og så tager vi den derfra. Vi vil meget gerne høre lidt om hvor meget du har, hvor det skal hen og hvornår du gerne vil flytte.

Vi har brug for din hjælp til at lukke os ind, og de fleste vil da også gerne være med til at planlægge inden vi går i gang. Ellers er du velkommen til at bruge din tid på det, du helst vil – vi skal nok klare flytningen.

Ja, det kan vi. Vi har opbevaringsløsninger i Jylland, som du kan benytte fra 750 kr. pr. måned. Kontakt os for at høre mere.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for flyttekasserne til din flytning. Du får mest for pengene, hvis du sørger for, at alt, der kan pakkes ned i flyttekasser, er pakket ned i flyttekasser når vi kommer.

I udgangspunktet behandler vi alle dine ting med respekt, og kommer selv med tæpper og folie som beskyttelse. Er der nogle ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på, så udpeger du dem blot når vi kommer – så skal vi nok tage ekstra kærligt hånd om dem.

Vi har forsikret alt dit indbo op til en sum af 15.000 kr., når du skal have det flyttet af os. Hvis nogle af dine ting mod forventning går i stykker eller lider skade, mens vi har det i vores varetægt, så giver vi dig selvfølgelig en erstatning.

Vi tilbyder flere forskellige prismodeller. I særlige tilfælde kan vi også tilbyde dig ekstraordinære rabatter. Læs mere på forsiden af vores hjemmeside, eller ring til os – så kan vi lave en god aftale.

Vi er et firma der til tider har travlt. Vi bestræber os på, at vende retur inden for 24 timer. Har du ikke et svar inden for 24 timer bedes du tjekke din spam inbox. Det kan skyldes, at vores mail er havnet i din spam. Kontakt os gerne telefonisk.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.