Billig flytning Århus
Med AKL Flyt skåner du pengepungen

Konkurrence dygtige priser på Flytning i Aarhus

Det kan hurtigt blive en dyr affære, når man skal flytte. Der skal betales depositum og forudbetalt leje det nye sted, og måske skal man gå en lille måned eller to på dobbelt husleje. Desuden skal du garanteret også have lavet lidt om i dit indbo, så det passer til dit nye hjem.

 

Vi ved, at det ikke er altid, at der er mange penge at gøre med, når du skal betale dine flyttemænd. Derfor tilbyder vi hos AKL billig flytning i Århus – så sparer du mest muligt på dine flyttemænd.

Vælg selv: faste læs-priser eller fleksible timepriser

Hos AKL Flyt har du nemlig muligheden for at vælge mellem to forskellige pris-modeller.

 

Vil du have faste priser, så skal du vælge vores læs-priser. Her kommer du kun til at betale en fast pris pr. læs, vi flytter for dig. Har du overblik over dit indbo kan være en rigtig dejlig sikkerhed at have, for så ved du på forhånd hvad det præcist vil koste for dig at hyre os. Og kan dit indbo ikke være i ét læs, så kører vi naturligvis flere gange.

 

Vil du derimod have fleksible timepriser, så tilbyder vi dig også dén løsning. Med timepriser betaler du en fast takst pr. time, og så arbejder vi ellers derudaf indtil al dit indbo er flyttet. Du kan frit vælge mellem flere forskellige modeller her også, alt efter om du vil have én, to eller tre flyttemænd til at komme og hjælpe dig med din flytning.

 

Uanset hvilken model, du vælger, så får du altid fuld flytteforsikring, flyttetæpper og folie samt 100% tilfredshedsgaranti med i købet. Så bliver det ikke nemmere.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Spar penge på flyttemænd

Hvis du skal flytte på budget, så er her et par af vores råd, du kan tage med på vejen.

Hvis du har et lille indbo – fx hvis du er studerende – så kan det være klogt at vælge vores lille flyttepakke. Her betaler du timepris for én flyttemand og en stor flyttebil, og hvis du hjælper til, og har pakket i forvejen, kan de fleste flytninger overstås på 2-3 timer. 

 

Har du et større indbo bør du overveje vores større flyttepakker. Her vil den samlede timepris være højere – men til gengæld får du to flyttemænd ud, og deres individuelle timepris vil være lavere. Du får altså mere for pengene med de større pakker.

 

Hvad du vælger er op til dig – men vi giver selvfølgelig gerne vores rådgivning med på vejen. Kontakt os i dag, og hør hvor billig flytning i Århus vi kan tilbyde dig.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.