Flyttefirma Horsens
AKL Flyt giver de bedste flytteoplevelser

Søger du et anerkendt flyttefirma fra Horsens?Eller..

Leder du efter det bedste flyttefirma i Horsens? Så skal du ikke lede længe. Vi står nemlig lige her – parate til at assistere dig med at falde på plads i dit nye hjem.

 

Hos AKL Flyt får du det hele, når du hyrer os: effektive, stærke flyttemænd, en stor flyttevogn, hurtig og smilende service – alt sammen til konkurrencedygtige priser. Læs med her, og lad os fortælle hvad vi kan.

AKL Flyt: Måske det billigste flyttefirma i Horsens...

Vi kan lige så godt sige det med det samme: vi er stolte over de priser, vi kan tilbyde. De er nemlig blandt de billigste på markedet, når du skal finde professionel flytning.

Du har hos os mulighed for at vælge en ud af flere prismodeller. Du kan betale pr. læs, hvilket giver dig en fast, lav pris – så længe du har et nogenlunde overblik over hvor meget dit indbo kommer til at fylde i flyttebilen. 

Du kan også vælge afregning pr. time, hvilket kan være godt, hvis du selv er i tvivl om hvor mange gange der egentlig skal køres – eller hvis flyttebilen slet ikke skal fyldes helt op.

Normalt er det sådan, at en høj kvalitet også kommer med en høj pris. Hos os er det anderledes. Vi går nemlig op i, at du får mest flytning for pengene.

 

Vi tilbyder to forskellige prismodeller, som du frit kan vælge imellem. Hvis du vil have forudsigelighed, så kan du vælge at betale pr. læs. Her får du faste, overskuelige priser, hvis du har overblik over dit indbo. 

 

Vi står selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig med at vælge den løsning, der er smartest i din situation. Uanset hvad kan vi garantere, at du hos AKL Flyt får det billigste i Horsens af flyttefirmaer.

Uanset hvad du vælger, så vil du opleve, at priserne er gode og fair. Både overfor dig og overfor os. Vi står selvfølgelig parate til at vejlede dig i hvordan du sikrer, at din flytning bliver så billig og priseffektiv som muligt.

Hos AKL Flyt går vi ikke på kompromis med kvalitet eller sikkerhed. Vi sørger for, at alt dit indbo bliver fragtet hurtigt, effektivt og sikkert fra din gamle tilværelse, og til dit nye hjem.

 

Vi arbejder med en simpel og gennemsigtig proces. Vi møder op til aftalt tid og sted, inspicerer dit indbo, lægger en plan – og så skal du ellers se os gå i sving.

 

Det bedste af det hele er, at du kan gøre præcist hvad du vil imens vi arbejder. Tag noget frokost med familien, gå ud og ryg en cigaret – eller tag helt ud af huset. Vi er selvstændige og effektive, og vi skal blot bruge dig til at godkende planen, når vi kommer.

Dét er en nem flytning. Dét får du i Horsens med vores flyttefirma.

 

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

... men stadig det bedste flyttefirma i Horsens

Hvis ikke prisen alene kan få smilet frem på dine læber, så skal vores service nok klare dén del.

 

Hos os får du nemlig ikke blot alt det nødvendige med, som vi nævnte ovenfor, når du skal flytte. Vi sikrer nemlig også dit indbo, så det bevares i samme stand under hele transporten. Vi sørger selv for tæpper og folie – og skulle nogle af dine ting mod forventning lide skade under kørslen, så har vi selvfølgelig en forsikring, der sørger for en erstatning til dig.

 

Vi flytter altid med et smil og højt humør, og derigennem sikrer vi dig også en rigtig god oplevelse med din flytning. Er du stadig i tvivl, så tag ikke vores ord for gode varer – lyt til hvad andre siger om vores service på Trustpilot.

 

Kontakt os i dag, og lad os høre om hvor du er på vej hen! AKL Flyt er dit foretrukne flyttefirma i Horsens.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.