Bedste flyttefirma
Få en sikker kvalitetsflytning med AKL Flyt

Søger du det Bedste Flyttefirma? Vi ved hvad der er vigtigt når du skal flytte

Står du og skal til at flytte til eller fra Østjylland inden for en overskuelig fremtid? Se ved du også, at du enten skal til at slide dig og dine venner og familie op – eller hyre et godt flyttefirma til at tage læsset for dig.

Hos AKL Flyt får du det bedste flyttefirma, der sparer dig for det hele: tid, penge, stress og skader. Hos os lægger du bekymringerne, og så samler vi op hvor du slap – uanset hvor tunge flyttekasserne så skulle være. Få en skræddersyet flyttepakke, der passer til dine behov, i dag.

Flyttefirma

Du har garanteret mange ting, du holder af. Vi har blot en enkelt: vores kunde. Og når det bliver dig, så går vi til nye længder for at sikre, at du er tilfreds. Det inkluderer selvfølgelig sikker behandling af alle de ting, du skal have flyttet – dem flytter vi som var det vores svigermors indbo.

 

Selvfølgelig er det også vigtigt, at flytningen foregår hurtigt og effektivt. Du betaler timepris hos os, og du skal jo helst ikke stå og trippe fordi vi nøler. Derfor lægger vi os altid på et godt kompromis mellem sikkerhed og effektivitet. På den måde flytter vi alle dine ting så effektivt som muligt, og så sikkert som muligt.

 

Når du er landet i dit nye hjem, så er der selvfølgelig en masse, der skal gøres. Selve indretningen kommer du selv til at stå for. Til gengæld sætter vores flyttemænd alle dine flyttekasser og andet indbo præcist hvor du vil have det. Så er det hele sorteret i hvert sit rum, når I er færdige.

 

Kort sagt tager vi alt det praktiske arbejde for dig, når du skal flytte.

 

Så bliver det ikke nemmere for dig at komme videre.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi giver prisgaranti - med et smil på læben

Vi mener det, når vi siger, at vi er det bedste flyttefirma. For hos os får du ikke bare en flytning. Vi giver dig også en god oplevelse med vores service – hele vejen rundt.

 

Vi smiler til dig. Både når vi taler med dig i telefonen, og når vi sveder for dig under flytningen. Ja, faktisk også når vi skriver til dig her. Hos os får du nemlig en flytteservice i højt humør.

 

Og hvis du mod forventning skulle finde en tilsvarende flytteservice billigere et andet sted, så giv os bare et kald – så tager vi en snak om prisen.

 

Vi er din professionelle flyttemand.

Flytteservices i dit område

Vi tilbyder flytteservice i hele landet. Vores team af erfarne flyttemænd sikrer, at din flytning forløber så glat som muligt. Udforsk vores flyttetilbud herunder og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål omkring flyttehjælp

Giv os en uforpligtende opringning, og så tager vi den derfra. Vi vil meget gerne høre lidt om hvor meget du har, hvor det skal hen og hvornår du gerne vil flytte.

Vi har brug for din hjælp til at lukke os ind, og de fleste vil da også gerne være med til at planlægge inden vi går i gang. Ellers er du velkommen til at bruge din tid på det, du helst vil – vi skal nok klare flytningen.

Ja, det kan vi. Vi har opbevaringsløsninger i Jylland, som du kan benytte fra 750 kr. pr. måned. Kontakt os for at høre mere.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for flyttekasserne til din flytning. Du får mest for pengene, hvis du sørger for, at alt, der kan pakkes ned i flyttekasser, er pakket ned i flyttekasser når vi kommer.

I udgangspunktet behandler vi alle dine ting med respekt, og kommer selv med tæpper og folie som beskyttelse. Er der nogle ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på, så udpeger du dem blot når vi kommer – så skal vi nok tage ekstra kærligt hånd om dem.

Vi har forsikret alt dit indbo op til en sum af 15.000 kr., når du skal have det flyttet af os. Hvis nogle af dine ting mod forventning går i stykker eller lider skade, mens vi har det i vores varetægt, så giver vi dig selvfølgelig en erstatning.

Vi tilbyder flere forskellige prismodeller. I særlige tilfælde kan vi også tilbyde dig ekstraordinære rabatter. Læs mere på forsiden af vores hjemmeside, eller ring til os – så kan vi lave en god aftale.

Vi er et firma der til tider har travlt. Vi bestræber os på, at vende retur inden for 24 timer. Har du ikke et svar inden for 24 timer bedes du tjekke din spam inbox. Det kan skyldes, at vores mail er havnet i din spam. Kontakt os gerne telefonisk.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.