Billigt Flyttefirma Århus
Spar penge med AKL Flyt

Flytning til konkurrencedygtige priser - Vi er et billigt flyttefirma fra Århus

Vi ved, at der er mange udgifter forbundet med en flytning. Det er selvfølgelig ikke fordi man, når man skal flytte, ligefrem er ude for at lede efter udgifterne – de kommer bare. AKL Flyt = Billigt flyttefirma Århus.

Så kan det være rart, når det modsatte også kommer til en: muligheden for at spare penge. Den mulighed giver vi dig hos AKL Flyt. Vi er nemlig et ganske billigt flyttefirma i Århus – ja, faktisk blandt de billigste. Læs med her, og lad os uddybe.

Hos AKL Flyt kan du vælge mellem en lang række forskellige prismodeller. Her gør vi det simpelt for dig.

 

Hvis du foretrækker en fast, lav pris på din flytning, så skal du vælge vores læs-priser. Her betaler du udelukkende for hvert læs, vi tager med for dig i bilen. Det eneste, du skal gøre, er at estimere størrelsen på dit nedpakkede indbo. Det hjælper vi dig selvfølgelig gerne med inden du bestiller.

 

Hvis du derimod hellere vil have vores lave timepriser, så er du også velkommen til det. Her kan du vælge mellem tre modeller: du kan få en, to eller tre flyttemænd ud til at hjælpe dig med at svede og flytte.

 

Uanset hvilken model du vælger kommer vi selvfølgelig altid med en stor flyttevogn, flyttetæpper, folie samt en fuld forsikring på dit indbo under flytningen. Vi er sikre på, at du vil blive tilfreds – uanset hvad du vælger.

Kontakt os i dag for at få et uforpligtende tilbud på din flytning.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi er billige - men sparer ikke på det nødvendige

Selvom du får et billigt flyttefirma i Århus med AKL Flyt, så betyder det ikke, at vi har sparet på det essentielle. Det er jo stadig vigtigt at kunne være tryg og føle sig sikker, når man overlader sit indbo i andres hænder.

 

Dét kan du hos AKL Flyt. For det første, så pakker vi altid dine ting forsvarligt i flyttebilen. At bruge hovedet, når man pakker, er nemlig en forudsætning for, at det ikke går galt under kørslen. Og skulle noget af dit indbo mod forventning alligevel gå i stykker, mens det er i vores varetægt, så er vi selvfølgelig forsikrede – så du vil altid have ret til erstatning. 

 

Kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi er dit professionelle, billige flyttefirma i Århus.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.