Flyttefirma Århus anbefaling
AKL Flyt får perfekte anbefalinger - vi gør også dig tilfreds

Vores kunder taler et klart og tydeligt sprog om os

Det kan være svært at vælge flyttefirma, når man flytter i Århus. Der er mange, der står klar til at hjælpe dig videre med din nye tilværelse – og kun ganske få, der forstår sig ordentligt på hvad du egentlig har brug for.

 

Hos AKL Flyt stiller vi med mange års erfaring i at flytte for privatpersoner og erhvervslivet i Århus. Vi ved, hvad der er vigtigt – og samtidigt bilder vi os ikke noget ind. Vil du derfor have et flyttefirma, der er lydhør overfor dine ønsker og behov, og som samtidig stiller med den nødvendige ekspertise, så læs med her.

AKL Flyt Flyttefirma Aarhus anbefaling

Uden at prale eller overdrive kan vi godt sige, at vi hører til i toppen af listen, når man ser på vores kunders anbefalinger af vores flyttefirma i Århus. 


Det skal du ikke blot tage vores ord for. Kast i stedet et blik på vores Trustpilot-side, og dan dig dit eget indtryk af vores service. Det, som vi har gjort for disse af vores tidligere kunder kan vi også gøre for dig.

Vi sørger for sikkerheden og kvaliteten af din flytning

Hvad er det, der giver vores flyttefirma i Århus så gode anbefalinger? Her kan du i hvert fald læse hvad vores kunder sætter pris på ved vores arbejde.

 

Først og fremmest, så passer vi selvfølgelig på dine ting. Vi har mange års erfaring med os i bagagen, og det gør, at vi ofte allerede har mødt en given situation før. Derfor kan vi også på kompetent vis, og ganske hurtigt, træffe beslutninger om hvordan bilen skal pakkes, så tingene står så forsvarligt som muligt.

 

Vi sørger for tæpper og folie, så der ikke er noget, der skrider rundt. Og skulle der mod forventning alligevel være noget af dit indbo, der lider skade under transporten, så klarer vores forsikring den.

 

Vores kunder er også særdeles glade for vores effektivitet og vores lave priser. Desuden får vi ofte positive kommentarer for vores glade humør, som vi altid husker når vi går på arbejde.

 

Det gælder jo om at give vores kunder en god oplevelse på deres store flyttedag. Det giver gode anbefalinger til vores flyttefirma i Århus.

 

Skal du også prøve vores flytteservice? Så tøv ikke med at tage kontakt til os – ganske gratis og uforpligtende!

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi giver den bedste pris på privatflytning

Vi ved, at prisen er en vigtig faktor for mange, når de skal have flyttemænd ud. Derfor går vi også meget op i at kunne levere konkurrencedygtige priser på alle vores flytninger. Vi kan med stolthed konstatere, at vi ligger blandt de billigste på markedet, når det kommer til vores pris på privatflytning.

 

Det kan bl.a. lade sig gøre gennem vores to prismodeller. Her får du mulighed for at vælge mellem at betale os pr. læs eller pr. arbejdstime – du bestemmer. Vi skal selvfølgelig nok vejlede dig i hvad der er smartest at vælge i din situation.

Se vores aktuelle flyttepriser her.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.