Flyttefirma Århus priser
Med AKL Flyt får du den bedste pris

AKL Flyt i Århus har flere prismodeller

Det er ikke under en flytning, at du har brug for ekstra udgifter. Så hvorfor hyre dyre flyttemænd ind på opgaven, når du kan spare penge med AKL Flyt?

 

Hos AKL Flyt giver de dig de mest konkurrencedygtige priser blandt flyttefirmaer i Århus. Så kan du stadig få mad på bordet i dit nye hjem. Læs med, og lad os fortælle dig om vores service.

Aarhus flyttefirma priser

Hos AKL Flyt arbejder vi med to forskellige prismodeller.

Ved den første kan du vælge at betale en fast pris pr. læs, vi kører for dig. Hvis du altså ved på forhånd, at du skal flytte langt, og at du godt kan fylde en flyttevogn nogenlunde ud, så kan denne ordning ofte betale sig for dig.

Du kan også vælge at betale en lav pris for hver arbejdstime, vi lægger hos dig. Det kan for eksempel betale sig, hvis du ikke skal have flyttet særlig meget, og derfor ikke kan fylde en flyttevogn helt ud alligevel. Her bestemmer du desuden selv, om du vil have én, to eller flere flyttemænd ud for at hjælpe dig.

Med vores erfaring kan vi holde priserne nede - og kvaliteten oppe

Hos AKL Flyt har vi mange års erfaring i at bistå med flytninger af enhver karakter. Det betyder, at vi har set de fleste situationer før – og vi ved præcist, hvordan vi skal navigere i dem alle.

 

Vi spilder ikke tiden med at stå og nøle. Vi møder op, inspirerer dit indbo, lægger en plan og går i gang. Vi ved på forhånd hvordan bilen pakkes bedst, og vi kommer med udstyret parat til at beskytte dine ting under transporten.

 

Men måske vigtigst af alt: vi husker det gode humør, når vi går på arbejde. For at flytte er ikke bare at transportere nogle ting fra A til B – det er derimod begyndelsen på en ny tilværelse. Vi mener, at det skal være en god oplevelse flytte, og derfor gør vores for at bidrage til den gode stemning.

 

Nej, det er ikke bare prisen, som et flyttefirma i Århus skal konkurrere på. Det skal det også. Men der skal mere til i smilets by. Det ved vi godt.

Er du interesseret i at høre mere om vores flytteservice, så kontakt AKL Flyt i dag. Vi ser frem til at høre fra jer!

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi giver den bedste pris på privatflytning

Vi ved, at prisen er en vigtig faktor for mange, når de skal have flyttemænd ud. Derfor går vi også meget op i at kunne levere konkurrencedygtige priser på alle vores flytninger. Vi kan med stolthed konstatere, at vi ligger blandt de billigste på markedet, når det kommer til vores pris på privatflytning.

 

Det kan bl.a. lade sig gøre gennem vores to prismodeller. Her får du mulighed for at vælge mellem at betale os pr. læs eller pr. arbejdstime – du bestemmer. Vi skal selvfølgelig nok vejlede dig i hvad der er smartest at vælge i din situation.

Se vores aktuelle flyttepriser her.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.