Flyttefirma Odder
Kom godt videre med AKL Flyt

Vælg mellem flere flyttepakker

Leder du efter et flyttefirma i Odder? Så kan vi næsten godt garantere dig, at du er landet det rette sted.

Med AKL Flyt er du sikret en ordentlig, sikker og billig flytning, uanset om du skal fra og til en simpel etværelses, eller om du er på vej fra en af de større herskabslejligheder på Rosensgade. Læs med her, og se hvad vi kan gøre for dig.

Når du flytter til en ny by, er det sidste, du ønsker at bekymre dig om, at finde et godt flyttefirma. Der er så mange valgmuligheder, at det kan være svært at finde ud af, hvilket der er det rigtige for dig.

Hos AKL Flyt tilbyder vi flere forskellige flyttepakker. På den måde kan vi dække ethvert flyttebehov, vores kunder måtte have. 

Overordnet set har vi to typer af flyttepakker: én, hvor du betaler en fast lav pris pr. læs vi kører for dig mellem dine to bopæle, og én, hvor du blot betaler en lav pris pr. mandtime. Du bestemmer selv hvor mange flyttemænd du har behov for – vi kan stille med alt fra én til tre.

I alle vores flyttepakker har vi inkluderet tæpper, folie og forsikringer, så dit indbo er dækket ind på enhver tænkelig måde. Vi behandler selvfølgelig al dit indbo forsvarligt, og bestræber os på at levere det hele i samme stand som da vi fik det. Så kan du sove trygt om natten, uden at bekymre dig om dine ting.

Flyttefirma Odder

Vores kunder er tilfredse - og det bliver du også

Vi har efterladt os et godt ry – både som flyttefirma i Odder, såvel som i øvrige dele af landet. Det sker jo, når man gør sig umage. Og vi er også sikre på, at du vil blive tilfreds med vores service.

 

Er du i tvivl, så skal du ikke tage vores ord på det. Kast i stedet et blik på vores Trustpilot-profil – her har vores kunder stort set kun ros tilovers for vores flytteservice.

 

For os er en flytning ikke bare en flytning. Det er derimod begyndelsen på en ny tilværelse. Og denne nye tilværelse begynder allerede, når man forlader sin gamle, trygge havn. Det skal selvfølgelig være en god oplevelse for dig. Og sådanne gode oplevelser gør vi en dyd ud af at facilitere. Det er vi stolte af.

 

Foruden at levere en god, sikker og billig service, så kommer vi også altid iklædt en god stemning, med et stort smil på læben og et højt humør.

 

Kontakt os i dag, og lad os høre hvordan vi kan hjælpe dig videre. Vi er dit foretrukne flyttefirma i Odder.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Det Bedste Flyttefirma fra Odder: Vi Er Specialister I Flytning

Hvis du er på udkig efter et flyttefirma fra Odder, så er vi det bedste valg. Vi har mange års erfaring med flytning og kan tilbyde dig den bedste service til den laveste pris. Vi flytter alt lige fra små møbler til store flyttekasser, og vi garanterer, at dine ting vil blive flyttet trygt og forsvarligt. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Kunder der vælger os søger typisk efter: flyttefirma odder, flytning priser, flytning tilbud, flytning møbler, flyttemand odder.

Det er ikke altid let at finde et godt og pålideligt flyttefirma. Men du behøver ikke at lede længere. Vi er et flyttefirma fra Odder, der tilbyder flytning til en meget fordelagtig pris. Og vi flytter alt – lige fra små møbler til store flyttekasser. Du kan være sikker på, at dine ting bliver flyttet forsvarligt og trygt.

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.