Flyttefirma Randers Priser
Let, billig flytning med AKL Flyt

Sådan sikrer vi billig flytning i Randers

Begynder din pengepung også at ryste, når du tænker på at flytte? Det behøver den slet ikke, hvis du vælger AKL Flyt som dit flyttefirma i Randers. Vi sørger for at få flyttet rub og stub fra din gamle tilværelse til din nye – alt sammen til priser, der passer. 

Du behøver ikke at lede efter priser på flyttefirmaer i Randers – vi kan nemlig fortælle dig, at du er landet det helt rette sted. Hos AKL Flyt sikrer vi prisen på din flytning gennem flere forskellige metoder.

 

For det første, så tilbyder vi mange forskellige typer flyttepakker. Du kan både vælge faste priser pr. læs, så prisen kun afhænger af hvor meget dit indbo fylder. Du kan også vælge at betale en fast, lav timepris for vores arbejde. Vi skal nok hjælpe dig med at vælge det, der bedst kan betale sig for dig.

 

Derudover, så finder du garanteret ikke et flyttefirma i Randers, der arbejder mere effektivt og skridsikkert end vores mænd. Alle, der er ansat hos os, har den nødvendige erfaring bag sig, så du er sikret en gnidningsfri flytning uden nølen eller skår i glæden.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Flytteservice med tilfredshedsgaranti

Det er ikke bare vores flyttefirmas priser, der gør os til et af de vellidte flyttefirmaer i Randers. Vi sørger nemlig også godt for dine ting, når de skal flyttes.

 

Vi ved, at selve flyttedagen ikke altid er dét, man går og glæder sig mest til, når man skal flytte. Det er altid bedre, når det er overstået. Men for AKL Flyt er flyttedagen en festdag – en start på nye, gode kapitler. Vi gør hvad vi kan for, at du også vil have en god oplevelse denne dag.

 

Ud over, at vi selvfølgelig altid møder op med et smil og særdeles højt humør, så er der selvfølgelig altid mere, du kan forvente af os, når vi kommer. Vi flytter alle dine ting hurtigt, skridsikkert og effektivt. Vi bruger hovedet, når vi pakker flyttebilen – og her kommer vi selv med tæpper og folie, der sikrer dit indbo under transporten. 

 

Skulle noget mod al forventning alligevel blive udsat for skade i vores varetægt, så er dine ting selvfølgelig forsikrede hos os.

 

Kontakt os i dag, og hør hvad vi kan gøre for dig. Vi er AKL Flyt – dit flyttefirma i Randers, der tilbyder de bedste priser.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.