Flyttefirma Randers
AKL Flyt giver dig den bedste oplevelse

AKL Flyt: Dit effektive og billige flyttefirma i Randers

Hvis du leder efter det bedste flyttefirma i Randers, så er du kommet til det rette sted. Hos AKL Flyt sørger vi for, at du kommer godt og sikkert videre med din nye tilværelse – og at det oven i købet bliver en god oplevelse.

 

Kan man bede om mere, når man skal flytte?

 

Læs med herunder, og find ud af hvordan vi hjælper dig godt videre.AKL Flyt: Dit effektive og billige flyttefirma i Randers

Det kan være stressende at flytte. Det ved vi. Men når du kontakter os kan du slippe bekymringerne og usikkerhederne, der måtte opstå i forbindelse med din flytning. Vi guider og vejleder dig videre, så du træffer de bedste valg, og får gjort dig de bedste forberedelser. 

 

På den måde kan vi sammen sikre, at din flytteoplevelse ender med at blive en god en af slagsen.

 

Du kan hos os vælge mellem flere forskellige flyttepakker. Vil du betale pr. læs, vi kører for dig? Det kan sagtens lade sig gøre. Eller måske er du mere til en fast timepris – hvis du ikke har så meget, der skal flyttes? Det klarer vi også. Uanset hvilken model du vælger, så er du garanteret en fair, lav pris – faktisk blandt de billigste på markedet.

 

Til gengæld får du en eller flere stærke flyttemænd, en stor flyttevogn, masser af tæpper og folie, en forsikring på alt dit indbo mens vi har det i vores varetægt – og meget mere endnu.

mick

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Du kan også få en god flytteoplevelse

Vi ved, at det at flytte ikke blot er at ændre et par kassers fysiske lokationer. Det er derimod enden på en gammel tilværelse, og begyndelsen på en ny. Det kan være omvæltende og stressende.

 

Hos AKL Flyt gør vi alt i vores magt for, at din flytning bliver en god oplevelse. Vi møder altid op med et smil på læben, og fyrer gerne en vittighed eller to af mens vi sveder for dig.

 

Du skal selvfølgelig ikke tage vores ord for det. Kig forbi vores side på Trustpilot – her har vi mange tidligere kunder, der ytrer stor tilfredshed med vores service. Og vi er sikre på, at du også vil være tilfreds, når vi er færdige.

 

Kontakt os, og lad os høre om hvor du skal hen. Vi er AKL Flyt – dit foretrukne flyttefirma i Randers.

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.