Flyttefirma Silkeborg
Med AKL Flyt er du hurtigt og let videre

Søger du et pålideligt flyttefirma i Silkeborg?

Er du på udkig efter et flyttefirma i Silkeborg? Så kontakt os. Vi er et flyttefirma fra Aarhus, der servicerer vores kunder i Silkeborg med billige flytninger.

Vi har mange års erfaring og kan hjælpe dig med at flytte både store og små møbler. Du behøver ikke at bekymre dig om noget, når du flytter med os – vi tager alt det praktiske arbejde for dig.

Kontakt os i dag for at høre nærmere om vores flyttefirma og priser. Vi glæder os til at hjælpe dig med din flytning!

Der er ingen tvivl om, at en flytning får følelserne i gang. Både de begejstrede, og nogle gange også de mere bedrøvede af slagsen. Derfor er det også vigtigt, at alt vedr. selve flytningen foregår så nemt og gnidningsfrit som muligt. 

Med AKL Flyt arbejder vi aktivt for, at du får en god og smertefri begyndelse på din nye tilværelse. Vi ved, at det bærer en stor værdi i sig selv.

Flyttefirma Odder

Tryghed og kvalitet i alle flytninger

Vi vil være dit foretrukne flyttefirma i Silkeborg. Der er vi overbevist om, at vi godt kan nå hen. Med os får du nemlig både tryghed og kvalitet i din flytning – altsammen til lave priser, der ikke stikker af. 

 

Alle vores medarbejdere kommer med en god mængde erfaring i rygsækken. Det betyder, at uanset hvad din flytning indebærer, så har vi prøvet noget lignende før. Vi ved udmærket hvordan dine ting skal behandles. Vi ved også godt hvordan flyttebilen pakkes på den mest smarte og sikre måde.

 

Vi kommer selv med tæpper og folie, så alt dit indbo er sikret i vores varetægt. Derudover er dine ting også forsikrede fra det øjeblik, vi samler dem op i dit gamle hjem, og indtil vi sætter dem i dit nye. Ikke, at vi regner med at få brug for forsikringen – men skulle uheldet være ude er det selvfølgelig dumt ikke at have en.

 

Kontakt os for at høre mere om hvordan vi sikrer din tryghed i flytningen.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Med AKL Flyttefirma i Silkeborg er der ingen skjulte udgifter

Vi ved, at det er ekstra irriterende med ubehagelige overraskelser, når der skal flyttes. Det gælder også, når man skal til at betale flyttemændende.

 

Derfor arbejder vi med fuld gennemsigtighed i vores lave priser. Du kommer ikke til at betale for noget, som du ikke i forvejen kan læse dig til på vores hjemmeside. Vi informerer dig selvfølgelig også undervejs.

 

Du kan vælge mellem to forskellige prismodeller. Du kan vælge at betale pr. læs, og så afhænger prisen udelukkende af hvor mange gange bilen kører frem og tilbage mellem dit gamle og dit nye hjem. Du kan også vælge at betale timepriser. I dét tilfælde er prisen udelukkende afhængig af mængden af mandetimer, vi bruger på og mellem dine to adresser.

 

Kontakt AKL Flyt i dag, og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig godt videre med din flytning.Flytteservices i dit område

Vi tilbyder flytteservice i hele landet. Vores team af erfarne flyttemænd sikrer, at din flytning forløber så glat som muligt. Udforsk vores flyttetilbud herunder og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.