Flyttefirma Skanderborg
Gør flytningen enkel med dit lokale flyttefirma i Skanderborg

Et pålideligt lokalt flyttefirma fra Skanderborg

Søger du et billigt og anerkendt flyttefirma i Skanderborg?
Der findes intet, der frarøver dig mere tid eller energi end en flytning. Forandring fryder, men undervejs er det hårdt, og tærer på krop og sjæl. Det gælder både for private såvel som for erhvervskunder.

 

Hos AKL Flyt kender vi til alle de udfordringer, der kommer når man skal flytte. Derfor tilbyder vi lige nu skræddersyede flyttepakker til alle vores kunder, der skal flytte til eller fra Skanderborg. Og det er uanset hvor du så kommer fra, eller hvor du skal hen.

Skal du blot bruge en hjælpende hånd til de ekstra tunge flyttekasser og hvidevarerne? Eller foretrækker du at tage på café i Skanderborg C, mens vi ordner flytningen? Måske er du endda der, hvor du helst ikke vil stå for noget som helst. Og ja, i så fald tager vi os også af at pakke dit inventar forsvarligt ned.

 

Uanset hvilken form for flyttehjælp, som du foretrækker, så kan du altid lave en aftale med os – dit lokale flyttefirma i Skanderborg.

Har du brug for en opbevaringsløsning undervejs? Det tilbyder vi selvfølgelig også. Og hvad med alle de gamle møbler og øvrigt, som du ikke længere skal bruge? Det bortskaffer vi for dig – sikkert og forsvarligt.

Kort sagt: Alt det praktiske arbejde, der opstår i forbindelse med en flytning, har vi kompetencerne til at udføre for dig. 

 

Så bliver flytningen ikke nemmere for dig.

 

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi er Skanderborgs professionelle lavpris-flyttefirma

Du kan trygt tage en middagslur, mens vi står for din flytning. For selvom vi er billige, så er vores flytteservice professionel, og dine ting er sikrede hos os.

 

Alle vores chauffører har gyldig vognmandstilladelse, og godkendte chaufføruddannelser i bagagen. Vi overholder alle lovkrav i forbindelse med flytning for dig. Vi giver skriftlige tilbud, som er faste. Og det bedste af det hele: skulle nogle af dine ting mod forventning lide skade under vores flytning af dem, så dækker vi det. Vi er nemlig forsikrede imod flytteskader.

 

Det giver dig den største sikkerhed i din flytning. Og det behøver ikke at koste dig dyrt. Vores priser er nemlig særdeles konkurrencedygtige, når du sammenligner os med andre flyttefirmaer i Skanderborg.

 

Vi er sikre på, at du vil få en god oplevelse med os. Vi flytter for dig med et smil på læben, og så arbejder vi effektivt og skridsikkert på samme tid. 

 

Og er du stadig i tvivl om du skal vælge os, så lyt ikke til hvad vi siger. Kast bare et blik på vores TrustPilot-side – vores kunders udsagn taler deres eget, tydelige sprog om vores flytteservice.


Kontakt AKL Flyt i dag, og lad os finde ud af hvordan vi bedst hjælper dig med din flytning i Skanderborg – gratis og ganske uforpligtende.

Flytteservices i dit område

Vi tilbyder flytteservice i hele landet. Vores team af erfarne flyttemænd sikrer, at din flytning forløber så glat som muligt. Udforsk vores flyttetilbud herunder og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål omkring flyttehjælp

Giv os en uforpligtende opringning, og så tager vi den derfra. Vi vil meget gerne høre lidt om hvor meget du har, hvor det skal hen og hvornår du gerne vil flytte.

Vi har brug for din hjælp til at lukke os ind, og de fleste vil da også gerne være med til at planlægge inden vi går i gang. Ellers er du velkommen til at bruge din tid på det, du helst vil – vi skal nok klare flytningen.

Ja, det kan vi. Vi har opbevaringsløsninger i Jylland, som du kan benytte fra 750 kr. pr. måned. Kontakt os for at høre mere.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for flyttekasserne til din flytning. Du får mest for pengene, hvis du sørger for, at alt, der kan pakkes ned i flyttekasser, er pakket ned i flyttekasser når vi kommer.

I udgangspunktet behandler vi alle dine ting med respekt, og kommer selv med tæpper og folie som beskyttelse. Er der nogle ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på, så udpeger du dem blot når vi kommer – så skal vi nok tage ekstra kærligt hånd om dem.

Vi har forsikret alt dit indbo op til en sum af 15.000 kr., når du skal have det flyttet af os. Hvis nogle af dine ting mod forventning går i stykker eller lider skade, mens vi har det i vores varetægt, så giver vi dig selvfølgelig en erstatning.

Vi tilbyder flere forskellige prismodeller. I særlige tilfælde kan vi også tilbyde dig ekstraordinære rabatter. Læs mere på forsiden af vores hjemmeside, eller ring til os – så kan vi lave en god aftale.

Vi er et firma der til tider har travlt. Vi bestræber os på, at vende retur inden for 24 timer. Har du ikke et svar inden for 24 timer bedes du tjekke din spam inbox. Det kan skyldes, at vores mail er havnet i din spam. Kontakt os gerne telefonisk.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.