Flyttehjælp Århus

Kom let videre i smilets by med AKL Flyt

Sådan fungerer AKL Flyt´s flyttehjælp i Århus

Når du skal videre i tilværelsen på en ny adresse, så kan overgangen godt være besværlig. Det gælder mentalt, men i den grad også fysisk.

 

Med vores flyttehjælp i Århus får du den livsnødvendige assistance til din flytning, så du ikke slider dig selv op inden du når halvvejs. Det kan være godt, hvis du stadig gerne vil beholde en god ryg efterfølgende. Og så sparer du typisk også en god del på pengepungen, når du selv hjælper til på siden.

 

Læs med, og lad os fortælle dig lidt om hvordan det fungerer.

Når du bestiller os til flyttehjælp, så aftaler vi tid og sted. Vi sørger selvfølgelig for at tage vores tro følgesvend med – flyttevognen. Du har pakket tingene ned i kasser i forvejen, så det hele er klart til at bære.

 

Vi inspicerer i fællesskab dit indbo, og lægger en plan. Og så går vi ellers bare i sving.

 

Med vores erfaring kan vi hurtigt vurdere hvordan flyttebilen pakkes så godt og forsvarligt som muligt, så dine ting er sikrede under transporten. Vi kommer med de nødvendige ting som flyttetæpper og folie, så dit indbo ikke glider rundt når vi kører. Skulle uheldet være ude, så er dine ting også forsikrede hos os.

 

Når bilen er pakket kører vi til destinationen, og læsser af i fællesskab. Vi bærer selvfølgelig tingene ind i dit nye hjem.

 

Du bestemmer selv, om du vil betale pr. læs eller pr. time, vi lægger hos dig. Vi skal nok hjælpe med at vejlede dig, så du får vores flyttehjælp i Århus så billigt som muligt.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Vi har tilfredshedsgaranti

Vores kunders tilbagemeldinger er typisk fyldt til randen med ros. Det blærer vi os ofte lidt med. Vi ved selvfølgelig, at tilfredse kunder er kunder, der vender tilbage. Men vi er også stolte af at levere en service, der gør en så konkret forskel for vores kunders nye tilværelse – og deres humør undervejs.

 

Du skal selvfølgelig ikke blot tage vores ord for det. Kast et blik på vores Trustpilot-side, og dan dig dit eget indtryk.

 

Vi er sikre på, at du også vil blive yderst tilfreds med vores service. Vi tør næsten godt at love det. Kontakt os i dag, og lad os tage en snak om dine behov – selvfølgelig ganske gratis og uforpligtende.

Flytteservices i dit område

Vi tilbyder flytteservice i hele landet. Vores team af erfarne flyttemænd sikrer, at din flytning forløber så glat som muligt. Udforsk vores flyttetilbud herunder og kontakt os for at få et uforpligtende tilbud.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Ofte stillede spørgsmål omkring flyttehjælp

Giv os en uforpligtende opringning, og så tager vi den derfra. Vi vil meget gerne høre lidt om hvor meget du har, hvor det skal hen og hvornår du gerne vil flytte.

Vi har brug for din hjælp til at lukke os ind, og de fleste vil da også gerne være med til at planlægge inden vi går i gang. Ellers er du velkommen til at bruge din tid på det, du helst vil – vi skal nok klare flytningen.

Ja, det kan vi. Vi har opbevaringsløsninger i Jylland, som du kan benytte fra 750 kr. pr. måned. Kontakt os for at høre mere.

Som udgangspunkt skal du selv sørge for flyttekasserne til din flytning. Du får mest for pengene, hvis du sørger for, at alt, der kan pakkes ned i flyttekasser, er pakket ned i flyttekasser når vi kommer.

I udgangspunktet behandler vi alle dine ting med respekt, og kommer selv med tæpper og folie som beskyttelse. Er der nogle ting, som vi skal være ekstra opmærksomme på, så udpeger du dem blot når vi kommer – så skal vi nok tage ekstra kærligt hånd om dem.

Vi har forsikret alt dit indbo op til en sum af 15.000 kr., når du skal have det flyttet af os. Hvis nogle af dine ting mod forventning går i stykker eller lider skade, mens vi har det i vores varetægt, så giver vi dig selvfølgelig en erstatning.

Vi tilbyder flere forskellige prismodeller. I særlige tilfælde kan vi også tilbyde dig ekstraordinære rabatter. Læs mere på forsiden af vores hjemmeside, eller ring til os – så kan vi lave en god aftale.

Vi er et firma der til tider har travlt. Vi bestræber os på, at vende retur inden for 24 timer. Har du ikke et svar inden for 24 timer bedes du tjekke din spam inbox. Det kan skyldes, at vores mail er havnet i din spam. Kontakt os gerne telefonisk.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.