Flyttemænd Randers

Lad store, stærke overarme flytte for dig

De rareste flyttemænd fra Randers & omegn

Står du og mangler nogle store, stærke flyttemænd i Randers? Så skal du ikke lede længere – vi har dem her hos AKL Flyt.

 

Vi bistår med enhver type flytning i Randers og omegn. Om du er privat eller en virksomhed, der skal begynde en ny tilværelse under en ny postadresse, så står vi klar til at hjælpe dig videre. Læs med her, og lad os fortælle dig hvad vi tilbyder.

Flyttefirma Odder

Vi går op i kvalitet og sikkerhed

Hos AKL Flyt ved vi, at det at flytte ikke bare er at rykke nogle ting fra A til B. Det er derimod noget eksistentielt, der sker. Man begynder jo en ny tilværelse, når man flytter. En flytning vækker typisk lige så store følelser som det fremkalder sved det kan vores flyttemænd i Randers hjælpe dig med.

 

Derfor går vi hos AKL Flyt også meget op i, at din flytning skal foregå så let og gnidningsfrit som muligt. Med vores erfaring sikrer vi, at der ikke kommer slinger i valsen, når du skal afsted. 

 

Vores proces er simpel: vi møder op til aftalt tid og sted, inspicerer dit indbo, lægger en plan – og så går vi ellers i gang. Alt sammen med højt humør, et smil på læben, og selvfølgelig med respekt for dine ting. Dem passer vi på.

 

Vi medbringer selv de nødvendige remedier til at sikre dit indbo under transporten. Vi har tæpper og folie, som sørger for, at der ikke er noget, der lider skade. Og skulle uheldet mod forventning alligevel være ude, så har vi det hele forsikret for dig.

Det er din sikkerhed. Det er AKL Flyts flyttemænd i Randers.

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Billigt og enkelt

Som om det ikke var nok, så får du også vores flytteservice i Randers til områdets billigste priser. 

 

Vi har to prismodeller, som du frit kan vælge imellem: du kan betale en fast pris pr. læs, eller du kan betale os en fast, lav timeløn. 

 

Begge dele er der fordele i. Vælger du en fast pris pr. læs, så får du forudsigelighed – og vælger du at betale timepriser risikerer du ikke at betale for mere end det, vi laver. Vi står selvfølgelig parate til at vejlede dig i hvad der vil være smart at vælge i din situation.

 

Kontakt os i dag – ganske gratis og uforpligtende. Vi ser frem til at flytte for dig!

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.