Privatflytning Priser

AKL Flyt giver den bedste pris på flytning

De billigste priser på privatflytning

Du har ikke brug for flere udgifter. Især ikke under en flytning, hvor der typisk er rigeligt med udgifter i forvejen. Depositum, forudbetalt leje, nyt inventar… og nå ja, nogle gange er der jo også to huslejer, der skal betales i overgangsmåneden.

 

Jo, vi ved det. Pengene kan godt være små, når du skal videre. Derfor har vi hos AKL Flyt også valgt, at du skal have mest flytning for pengene hos os. Vores priser på privatflytning er nemlig de bedste, når du skal have privatflytning på budget.

 

Læs med her, og lad os vise dig hvordan vi gør det.

Vores flyttemænd skal selvfølgelig have deres løn, og bilen skal kunne køre. Så hvordan gør vi egentlig flytningen så billigt for dig?

 

Et af svarene er, at vi giver dig frit valg, når det handler om hvilken slags hjælp du ønsker af os. Skal du fx have den ultimative budgetflytning til en lille studiebolig, så tilbyder vi at få en enkelt flyttemand og vogn ud til en fast, lav timepris. For de mindste boliger tager det typisk ikke mere end 2-3 timer. 

 

Dét er overskueligt, ikke?

 

Du kan også vælge at betale en fast pris pr. læs, som vi flytter. Her slipper du for at stå og tælle timer på dit armbåndsur, og kan i stedet betale direkte for de resultater, vi skaber for dig. Vi står selvfølgelig parate til at vejlede dig i hvordan du får din privatflytning til den bedste pris. 

RING TIL OS

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, eller direkte på vores telefonnummer.

Åbningstider: 08:00 – 1600

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.

Slip for de ubehagelige overraskelser med AKL Flyt

En privatflytning med små priser handler selvfølgelig ikke blot om, at flyttemændene skal koste så lidt som muligt. Det handler også om den øvrige sikkerhed, du får med i flytningen.

 

Hvad nytter det at betale lidt for en flytning, hvis den virkelige pris, du ender med at betale, er ødelagte møbler? Så nytter det jo ingenting.

 

Det ved vi hos AKL Flyt. Derfor stiller vi også med den bedst mulige sikkerhed, når du flytter med os. Vi medbringer selv det nødvendige udstyr til at sikre dit indbo under transporten – tæpper og folie – og vi ved, hvordan man pakker bilen så forsvarligt som muligt.

 

Skulle uheldet alligevel være ude, så er alt dit indbo selvfølgelig også forsikret, så længe det er i vores varetægt.

 

Det er din sikkerhed for en flytning uden slinger i valsen. Vi er billige, også når det kommer til de uforudsigelige udgifter – der er nemlig ingen.

Kontakt os i dag, ganske uforpligtende og gratis, og så tager vi en snak om hvor du skal hen. Vi glæder os til at flytte for dig!

Flytteservices i dit område

Selvom vi har base i Aarhus har vi stor erfaring med privatflytning i hele Jylland. Vi har dagligt flytninger i Østjylland. Her kan vi bl.a nævne Skanderborg, Odder, Silkeborg, Randers. Udover disse områder er vi også et anerkendt flyttefirma i Aalborg og Esbjerg. Udforsk vores flytteservice herunder. Klik dig ind og læs mere omkring hvad vi kan tilbyde dig, som privat person.

Udlandsflytning

Flyttepriser

Her kan du læse om vores flytteservice samt se vores aktuelle flyttepriser på flytning vores både private og erhvervskunder.

Flytterod

Erhvervsflytning

Vi har stor erfaring med erhvervsflytning og hjælper ugentligt både det offentlige og den private sektor med flytning af kontorer mm.

Udlandsflytning

Skal du flytte til udlandet? Læs her hvordan vi håndterer en udenlandsk flytning. Vi har stor erfaring med flytning til europa.

HVAD SIGER KUNDERNE OM VORES FLYTTEFIRMA?

Vores kunder elsker os. Vi har herunder delt et uddrag af vores anmeldelser fra TrustPilot. Du er altid velkommen til at tjekke vores TrustPilot profil for at se de seneste anmeldelser på vores flytninger.


“Tak for KANON service!
Mik og Osman var hurtige og effektive, venlige og imødekommende, og super servicemindede!
Jeg vil anbefale AKL flyt til alle jeg kender, og helt sikkert bruge dem næste gang jeg selv skal flytte.
Er meget meget tilfreds!!
TAK DRENGE!”

5/5

Mina
Via Trustpilot

“Jeg blev ringet op knapt en halv time inden aftalt tidspunkt, at de var forsinket 15 minutter grundet vejret – det kan de af gode grunde ikke gøre noget ved 😅
To friske gutter dukkede op, fik lagt en plan og begyndte at bære ned og pakke bil. Da lejligheden var tømt blev der holdt en velfortjent pause og vi mødtes igen ved den nye lejlighed, hvor tingene blev sat hen hvor jeg ønskede 😁
Det hele gik lige efter bogen, der var god kommunikation undervejs og de var super effektive – det hele tog godt fire timer.

Det eneste I evt. kunne gøre mere tydeligt/oplyse ved booking er, at jeres forsikring kun dækker skader på tv, hvis det flyttes i original emballage – det er måske ikke noget man lige tænker over, hvis man ikke har mulighed for at flytte det selv 😊”

5/5

Katrine Sackmann
Via Trustpilot

“Mick og Mads flyttede for os i Struer d. 12/4-21.
To mega friske, høflige og handlekraftige fyre👍🏻 – stort bifald til dem👏🏻.
Det var hurtigt og effektivt, og ikke en eneste skramme på indbo eller bolig.
Dem kan Akl Flyt være stolte af☺️.
Mvh Camilla og Dave”

5/5
Camilla Maria Ørskov Beran
Via Trustpilot

Alt dette får du med en privatflytning med AKL Flyt

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det giver dig sikkerhed – vi har prøvet det hele før, og vi ved hvad vi laver.

Det er ikke altid, at dit indbo skal direkte videre. Nogle gange skal der en mellemlanding med opholdstilladelse til. Vi tilbyder billig opbevaring i Jylland i tørre, overvågede lokaler.

Vi pakker vognen forsvarligt, og sikrer dit indbo med egne tæpper og folie under transporten.

Vi dækker alle skader forårsagede af os under flytningen op til 15.000 kr. Så findes der ingen worst-case scenarier.

Vi tilbyder de billigste flytninger, du kan finde derude. Derudover får du frihed til at vælge mellem flere forskellige flyttepakker.

Hvorfor skal du vælge AKL Flyt?

SKAL VI RINGE DIG OP?

Udfyld formularen herunder,så ringer vi dig op snarest

SKRIV TIL OS

Få et uforpligtende tilbud på din flytning. Udfyld kontaktformularen og bliv kontaktet snarest.